31.10.15

♫♩ A la faveur de l' automne ♪♬

Τις τελευταίες ημέρες -ίσως και 2-3 βδομάδες θα έλεγα- βρίσκομαι σε μία κατάσταση που συγκινούμαι με το παραμικρό. Και φυσικά κλαίω και με το παραμικρό. :Ρ
Ένα τραγικό παράδειγμα: Καθίσαμε ένα ωραίο βράδυ να δούμε μια κωμωδία (κοσμοϊστορικό γεγονός αυτό, σημειώστε το, διότι ο ένας από εμάς δεν έχει διάθεση για ταινίες κι ο άλλος δεν έχει χρόνο), και εμένα αντί να μου φανεί αστείο (που υπό άλλες συνθήκες θα είχα σκάσει στο γέλιο-guarantee), μου φαινόταν πολύ συγκινητικό κι έτρεχε το δάκρυ κορόμηλο.

24.10.15

♫ Μια αναπνοή ♪

Ένα αγαπημένο κομμάτι από τα παλιά... και μάλιστα από τα χρόνια που ήμουν ακόμα στο Γυμνάσιο. Γι' αυτό και, για εμένα, κουβαλάει αναμνήσεις και συναισθήματα μαζί του, καθώς μου θυμίζει τις γλυκές, ανέμελες και λίγο νοσταλγικές (ίσως, τώρα πλέον) ημέρες της εφηβείας μου.



Καλό σαββατόβραδο σε όλους!

17.10.15

♫ Je t'aime ♪

Ίσως να θυμάστε πόσο αγαπώ τη χαρισματική και πλούσια φωνή της Lara Fabian, γιατί σας είχα μιλήσει και για το Je suis malade (το οποίο προτιμώ από την ίδια, παρά από την αρχική ερμηνεύτρια Dalida). Αυτές τις ημέρες ανασύρθηκε από τη μνήμη μου η παρούσα -τρομερή- ερμηνεία και έχει κολλήσει στο repeat μου, γι' αυτό και θέλησα να το μεταφράσω και να το μοιραστώ μαζί σας.


Καλό σαββατόβραδο!